Cemal EKENTOK/ BURSA, () - BURSA Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen uluslararası 2. Cengiz Göllü Voleybol Turnuvası’nın açılış toplantısı bugün Crown Plaza’da yapıldı.
Bu yıl Voleybolun sihri Bursa’yı sarıyor sloganı ile düzenlenen turnuvanın tanıtım toplantısına Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Başkan Danışmanı ve Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, Bursa Büyükşehir Belediyespor Başkan vekili İlhan Satık, Gençlik ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Voleybol Şube Koordinatörü Ersin Yılmaz, Galatasaray, Bursa Büyükşehir Belediyespor, Azarbeycan Telekom Bakü kulüplerinin antrenör ve kaptanları katıldı. Açılış konuşmasını yapan Ersin Yılmaz, Rusya’dan Proton Saratov, Polonya’dan Atom Trefl Sopot ve Fransa’nın RC Cannes takımlarının uçaklarındaki gecikme nedeniyle toplantıya yetişemediklerini söyledi.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Bursa’nın Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Avrupa’nın ünlü takımlarını Bursa’ya getirdiğini belirtti.
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "3-7 Ekim tarihleri arasında kadın voleybolunun nabzı burada atacak. Bursalı voleybolseverler 5 gün boyunca, şampiyonlar ligi, CEV Cup ve Challenge Cup’ta yer alacak iddialı takımları izleyecekler. Bursalıları bu güzel turnuva için Cengiz Göllü Salonu’na bekliyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI