Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, ligin 21. haftasında konuk olacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarını tamamladı. Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde son idmanını yapan yeşil-siyahlılar, Pazar günü saat 15.00’de havayolu ile İstanbul’a hareket edecek ve burada Fenerbahçe maçı saatini bekleyecek.
Akhisar Belediyespor’da sakatlıkları süren Sertan Vardar, Didier Zokora ve Koray Arslan ile sarı kart cezalısı olan Merter Yüce’nin İstanbul’daki maçta takımdaki yerlerini alamayacağı bildirildi. 22 puan ile 13. sırada yer alan yeşil-siyahlılar, geçen haftaki Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor galibiyetinin ardından yakaladığı morali sürdürmek için Fenerbahçe deplasmanından puan veya puanlar ile dönmek istiyor.
Fenerbahçe maçının kolay olmayacağını ancak ligin ilk devresinde olduğu gibi yine Fenerbahçe’yi yenecek güçte olduklarını ifade eden Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, “Karşılaşmaya gayet moralli bir şekilde hazırlandı takımımız, geçen hafta Cuma günü yapılan maçın ardından takımımız iyi bir dinlenme süresi de elde etti. Dinlenmiş ve morali yüksek takımımız Fenerbahçe deplasmanından puan ya da puanlar ile döneceğine inanıyoruz” dedi.