Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen gençlik kamplarına bu yıl Ordu’dan 144 gencin katıldığını söyledi.
Gençlik kampında birçok sosyal ve kültürel aktivitelerin yer aldığını söyleyen Genç, ”Farklı kültürlerin buluşma noktası olan Yaz Gençlik Kampların da gençlerimizin, serbest zamanlarını en iyi şekilde değerlendirebileceği birçok sosyal ve kültürel aktivite yer alıyor. 7 gün sürecek kamplarda gençlerimize, yüzme, tiyatro, el sanatları, müzik, basketbol, voleybol ve futbol, gibi sportif etkinliklerle gezi ve eğitici seminerler gibi kültürel faaliyetlere katılma imkanı sunulmaktadır” dedi.
Kampların ücretsiz olduğunu belirten İl Müdürü Genç, “Gençlik kamplarına katılan gençlerimizin ulaşım, konaklama ve yemek ihtiyaçları Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından karşılanmaktadır. Ben gençlerimizi bu tür etkinliklerden ve yıl boyu devam eden ücretsiz kurslarımızdan yararlanmaları için Ordu İl ve İlçelerimizde bulunan gençlik merkezlerine davet ediyorum” diye konuştu.