"ÇALIŞMALAR MEYVESİNİ VERİYOR"

Bu haftayı BAY geçen Kırmızı Beyazlılar, bir sonraki hafta karşılaşacakları Ankara Keçiörengücü maçı hazırlıklarına devam ediyor. Teknik Direktör Eroğlu, yoğun bir antrenman programlarının olduğunu belirterek, "Kupa öncesi 3 maçımız var. Ama ben geniş maç takviminden ziyade, maç maç gidip odaklanmayı tercih ediyorum. Keçiörengücü'de iyi bir takım. Ama bizde son haftalarda kazanma alışkanlığını oturttuk. Tuzlaspor maçını 1-0'lık mağlubiyetten, 2-1 yaptık. Bu çok önemli. İnanın kazanmak adına sonradan yapılan hamlenin, skora yansıması bizim için değerlidir. Onun için her oyuncunun hazır olması gerekiyor. Çalıştıklarımızı sahada görmek bizi de mutlu ediyor. Bizim için saha içerisinde yaptığımız, organizasyonlar, çalışmalar meyvesini veriyor. Ama, şu an 3 maçlık bir süreci geçtik ve bunun daha da uzatmamız gerekiyor" diye konuştu.  

"DEVRE ARASI TRASNFERLER ZORDUR"

Devre arası transferlerin zor olduğunun altını çizen Eroğlu, "Şu an kupa ile 6 maçlık bir sürecimiz var. Hala baktığımızda Yusuf Abdioğlu, Fofana, Mücahit bile bizim için bir transfer. Hala tam takım olarak sahaya çıkamadık. Sürece bakacağız ona göre bir değerlendirme yapacağız. İstanbul'da Başkanımıza ve icra kuruluna takım ile yaptıklarımız ile ilgili bilgi verdim. Bakacağız, yine değerlendireceğiz. Eksik bulduğumuz, mevki ile ilgili tabi ki devrede transfer yapabiliriz. Ama şu an bunun için net bir şey söyleyemem. Bir de şöyle bir durum var. Devre arası transfer çok zor. Bakıyorsunuz devre de yapılan transferlerin katkıları olan takımlar çok azdır. Bizde onun için transfer yapacaksak eğer, tabi ki ihtiyacımız olan yere transfer yapacağız. Yapmak için yapmayacağız. Dediğim gibi daha tam kadro olarak oynamadık bile" ifadelerini kullandı.  

SAKAT OYUNCULAR NE DURUMDA?

Takımda sakatlığı bulunan oyuncular ile ilgili bilgi veren Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, şunları söyledi: "Yusuf Abdioğlu şu an da çalışıyor. Bir iki haftası var. Fofana'nın 2-3 haftası var. Mücahit'in ise biraz daha süresi var. Yusuf Emre'nin bir iki haftalık süresi var. Yunus Emre Çift, milli takımda. Önümüzdeki günlerde gelecek. Ama sakatlığı bulunan oyuncular bir iki hafta daha bizimle olmayacak. Keçiörengücü maçı öncesi Yusuf Abdioğlu ve Fofoana takımla çalışmaya başlayacaklar. Ama sürece bakacağız"

Haber Kaynak: Esra VURAL 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.