Güneydoğu’nun en büyük özel şirketi olan Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi’nin (Dicle EDAŞ) yöneticileri, Ramzan’ın ikinci gününde verilen iftar yemeğinde, Diyarbakır’daki basın mensupları ile bir araya geldi. İftar buluşmasına Dicle EDAŞ yöneticilerinin yanı sıra yerel ve ulusal basının temsilcileri katıldı.
Özelleştirme ile birlikte yaklaşık 2 yıldan bu yana Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak illerinde elektrik dağıtım hizmeti veren Dicle EDAŞ, Ramazan ayı nedeniyle basın mensuplarına bir iftar yemeği verdi. Bir restauranda açık havada verilen iftar yemeğine Dicle EDAŞ Genel Müdürü Murat Karagüzel, Genel Müdür Yardımcısı Avni Doğan, Diyarbakır İl Müdürü Bülent Uğur Yaka, Müşteriler Müdürü Ahmet Kırat ve basın mensupları katıldı. Basının yoğun ilgi gösterdiği ve sıcak bir atmosferde geçen iftar yemeğinde konuşan Dicle EDAŞ Genel Müdürü Karagüzel, "Dicle EDAŞ olarak her zaman bizimle birlikte sahada olan basınımızın değerli mensuplarının, maneviyatı yüksek ,bir atmosferde bu kez soframızda bizimle olmasını istedik. Davetimize icabet eden basın mensuplarına teşekkür ederken, Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.
Bölgedeki enerji sorunu ve devam etmekte olan 2015 yılı Tarımsal Sulama Kampanyası ile ilgili olarak basın mensuplarıyla Dicle EDAŞ yöneticileri arasında yemek boyunca koyu bir sohbet gerçekleşti. Bu sohbet, iftar yemeğinden sonra da bir süre ayakta devam etti.