Düzce’nin 12 bayan milletvekili aday adayından bir tanesi olan Milli Antrenör Hatun Albayrak Şengüloğlu, bu dönemde mecliste Düzce‘yi bir bayan milletvekilinin temsil etmesini istedi.
Milletvekili aday adayı Hatun Albayrak Şengüloğlu, parti teşkilatlarını ziyaret ediyor. Adım adım ilçeleri gezen Albayrak, ilçe teşkilatları, kadın kolları ve gençlik kolları ile bir araya gelerek destek istedi. Ak Parti kurulduğu günden bu yana partinin içenden biri olan Albayrak’a bayanlar yoğun ilgi gösteriyor.
Albayrak teşkilat ziyaretlerinde yaptığı konuşmasında da şunları söylüyor. “Teşkilatı bilen ve onun içinden gelen bir kadın olarak bu kez mecliste Düzce’yi bir bayan adayın temsil etmesi gerektiğini düşünüyorum. Ben kadın olarak ön plana çıkmaktan ziyade Düzce için çalışmalar yapmak Düzce’yi kalkındırmak için aday adayı oldum. Spor benim hayat felsefem oldu, seçilirsem Düzce’de gençlerin ve sporun temsilcisi olacağım. Bunun yanı sıra kadınım kadın problemlerini de biliyorum. İnşallah Düzce için hayırlısı olsun.”
Albayrak son olarak ise Düzce’nin Düzceli milletvekilleri olması gerektiğini söyledi.