Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, ülkelerin gelişmişlik düzeyinde de kadınların önemli bir yer tuttuğunu belirterek, " Hiçbir kadının ve insanın şiddete maruz kalmadığı, insan hakları temelinde güçlü aile, güçlü toplum modelinin inşasına yön verecek projeler üretiyor, kadın istihdamının artırılmasına katkı verecek, her türlü çalışmayı destekliyoruz" dedi. 

EL SANATLARI SERGİSİ

Vali Dağlı,  , Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) ve İlkadım Halk Eğitim Merkezinin iş birliğiyle bir AVM'de organize edilen 'El Sanatları Kursları Yıl Sonu Sergisi'nin açılışı yaptı ve el emeği, göz nuru ürünlerin yer aldığı sergiyi gezdi.

TEMEL DE KADIN VAR

Toplumun temelinde ailenin, ailenin temelinde de anne ve kadının bulunduğunu belirten ülkelerin gelişmişlik düzeyinde de kadınların önemli bir yer tuttuğunu ifade eden Vali Dağlı, "Başta kadınlarımız ve çocuklarımız olmak üzere ailenin her bir ferdinin hayata daha güçlü tutunabilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ülkemizde ve ilimizde hiçbir kadının ve insanın şiddete maruz kalmadığı, insan hakları temelinde güçlü aile, güçlü toplum modelinin inşasına yön verecek projeler üretiyor, kadın istihdamının artırılmasına katkı sağlayacak her türlü projeyi destekliyoruz. Halk Eğitim Merkezlerimizi de kadınlarımızın eğitimi, sosyal hayata katılımına katkı sunması ve mesleki anlamda kabiliyetlerinin artırılması noktasında oldukça önemli görüyorum. Serginin açılışında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.