İstanbul’da yaşayan Sinoplu bir vatandaş okuduğu okula yıllar sonra yardım götürdü.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan Emre Yüksel isimli vatandaş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin spor kulüplerine ve okullara yardım projesi kapsamında kendi okuduğu okula yardımda bulundu. Sinoplu vatandaş yıllar önce okuduğu Sinop Gazi Mustafa Kemal İlkokulu’na İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin sponsor olduğu kırtasiye malzemelerini babası Ergün Yüksel aracılığı ile teslim etti. Emre Yüksel daha önce de Sinopspor ve Sinop’ta bulunan bazı okullara da Büyükşehir Belediyesi’nin yardımlarını iletmişti.
Konu ile ilgili açıklama yapan Emre Yüksel, “Çocukluğumda okuduğum okulumu ve yaşadığım memleketim Sinop’a bir nebze de olsa vefa borcumu ödemek için çalıştığım İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir Topbaş’ın projesi olan spor kulüpleri ve okullara malzeme yardımını iletmek istedim. Bu anlamda Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın kadir Topbaş’a yapmış oldukları bu sosyal sorumluluk projesinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Ben de bir Sinoplu olarak memleketimin de bu yardımlardan yararlanmasını istedim, emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden gelen yardım kolileri Sinop Gazi Mustafa Kemal İlkokul Müdürü İbrahim Arslan’a teslim edildi. Arslan yapılan yardımların ihtiyacı olan öğrencilere ulaştırılacağını dile getirirken, “Yapılan bu yardımlar için Başta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir Topbaş’a aracı olan okulumuzun eski öğrencisi Sayın Emre Yüksel’e çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.