SPOR Toto Süper Lig'de oynadığı 3 maçtan da puan çıkartamayan Bursaspor, yarın Bursa’da Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek.
Atatürk Stadı’nda saat 17.00'de başlayacak olan mücadelede yeşil beyazlı takım, Gençlerbirliğini yenerek hem sezonun ilk galibiyetini alabilmek, hem de önümüzdeki haftalar için moral bulabilmeyi hedefliyor.
ÜSTÜNLÜK BURSASPOR'DA
Bursaspor ile Gençlerbirliği bugüne kadar ligde 64 kez karşı karşıya geldiler. Bursaspor bu maçlardan 25'ini kazanarak rakibine üstünlük sağlamayı başardı. Gençlerbirliği ise 18 galibiyet alırken, 21 maç beraberlikle sonuçlandı. Bursaspor, başkent ekibi ile evinde oynadığı son 5 maçta 3 galibiyet 2 beraberlik alırken rakibine yenilmedi.
BURSASPOR'DA 2 EKSİK VAR
Bursaspor'da yarınki mücadelede Medipol Başakşehir karşılaşmasında kırmızı kart gören Portekizli Felipe Josue ile, Çek milli takım kampında sakatlanan Tomas Sivok forma giyemeyecek. Sakatlığı geçen Tomas Necid ise Ertuğrul Sağlam’ın şans vermesi halinde forma giyebilecek.
HAKEM ARSLANBOĞA
Bursaspor-Gençlerbirliği maçını Eskişehir bölgesi hakemi Suat Arslanboğa yönetecek. Arslanboğa'nın yardımcıları Bülent Gökçü, Esat Sancaktar, dördüncü hakem ise Asım Yusuf Öz olacak. Mücadelenin ilave hakemlerini Onur Karabaş, Emre Malok yapacak.