Her ay düzenli olarak 350 aileye gıda yardımında bulunan Rahmet Eli Gıda Bankası ve Muhtaçlarla Yardımlaşma Derneği, Ramazan ayı nedeniyle fakir ailelere Ramazan paketi dağıttı. Ramazanın ilk haftasında 220 aileye gıda paketini ulaştırdıklarını belirten Rahmet Eli Gıda Bankası ve Muhtaçlarla Yardımlaşma Derneği Başkanı Sabri Yıldırım, Ramazan ayında en az bin aileye gıda yardımında bulunmayı hedeflediklerini ifade ederek, “Her yıl Ramazan ayı ile birlikte bin ila 2 bin arasında aileye Ramazan paketi dağıtıyoruz. Bu yıl inşallah bin aileye Ramazan paketini ulaştırmayı hedefliyoruz. Bu yardımları dağıtmamıza vesile olan esnafımıza ve hayırsever vatandaşlara teşekkür ediyoruz” dedi.

Pakette temel gıdanın yanında Ramazan ayına has tahin ve pekmezin bulunduğunu dile getiren Yıldırım, “Bu mübarek ayda ayrıca belirlediğimiz 200 aileye et dağıtımının yanında bayramda da 10 aileyi giydirmeyi düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

Hayırseverler ile fakir aileler arasında köprü görevi gördüklerini dile getiren Yıldırım, “Hayırsever vatandaşlardan yardıma muhtaç ailelere ulaştırmak adına zekat ve fitrelerini bize vermelerini bekliyoruz. Şimdiden Allah hepsinden razı olsun” şeklinde konuştu.