Geçtiğimiz günlerde başlayan ve kısa sürede Bilecik genelini etkisini altına alan kar yağışı birkaç günlük aranın ardından bugün itibari ile tekrar başladı.
Kar yağışı sebebiyle trafiğe çıkan sürücüler zor anlar yaşarken, Bilecik merkezde bulunan karayollarında kar birikintileri meydana geldi. Yaşanan yağış sonrası şehir merkezinde birçok yol yeniden ulaşıma kapanırken, belediye ekipleri yeniden hummalı bir çalışma içerisinde girdi. Ekipler, yeniden biriken karları temizlerken, tuzlama çalışmalarını da sürdürüyorlar.
Bu arada, Karayolları ekiplerinin yol açma çalışmalarına başlamadığını iddia eden vatandaşlar bu duruma tepki göstererek yetkilileri göreve çağırdılar. Polis ekipleri ise, telsizlerden geçtikleri anonslarla Karayolları yetkililerine ulaşamadıkları ve telefonları açmadıklarını belirtti. Bu sebepten dolayı kapanan ana yollarda vatandaşlar mağdur oldu. Vatandaşlar yaşanan bu yağışlardan dolayı olumsuz etkilenirken, hafta sürecince Bilecik ve bazı ilçelerinde okullar tatil edilmişti. Bu yağış sebebiyle tek sevinenler okulların yine tatil olacağı umuduyla çocuklar oldu