Şirikçioğlu Mensucat çalışanları geleneksel hale gelen iftar yemeğinde bir araya geldi.
Ramazan ayının manevi havasını hep birlikte solumak, birlik beraberlik duygularını pekiştirmek ve aile olarak, aile’ kavramına bu maneviyat ikliminde katkıda bulunmak adına, Şirikçioğlu Mensucat, iftarda çalışanlarıyla buluştu.
Mado evinde düzenlenen iftar yemeğinde bir araya gelen Şirikçioğlu Mensucat çalışanları keyifli dakikalar yaşadı.Tasavvuf müziğinin huzur veren nameleri ve seçkin ilahilerle başlayan iftar yemeği sohbet ve muhabbetle taçlandı. Yemek esnasında, günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapan, Şirikçioğlu Mensucat Yönetim Kurulu Başkanı Atıf Şirikçi, moral ve motivasyonun yüksek olduğu iftar yemeğinde çalışanlarıyla bir araya gelmekten oldukça mutlu olduklarını dile getirdi. Şirikçi, “Ramazan ayının manevi havasını hep birlikte solumak, birlik beraberlik duygularını pekiştirmek ve Şirikçioğlu Mensucat‘ ailesi olarak, aile kavramına bu maneviyat ikliminde katkıda bulunmak için her yıl iftarda buluşuyoruz.
Bu yıl çalışan iş ortaklarımızla yeniden bir arya gelmekten oldukça mutluyuz. Çünkü çalışanlar bizim işçimiz değil iş ortağımızdır. Firmamızın bugünlere gelmesine, arı gibi çalışan iş ortaklarımız vesile olmuştur.Çalışan İş ortaklarımızla daha güzel çalışmalara imza atacağımıza tüm kalbi duygularımla inanıyorum. 11 ayın sultanı Ramazanı şerifin İslam elemine, kentimize huzur ve mutluluk getirmesini, akan gözyaşlarının dinmesini, Cenabı hak’tan niyaz ediyorum. Adeta bir arı kovanı gibi çalışan, tüm iş ortaklarımızı azimli ve başarılı çalışmalarınızdan dolayı kutluyor, teşekkür, ediyorum. Mübarek Ramazan ayının bereketinin ve rahmetinin, İş ortaklarımıza da hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.
Dünyanın farklı ülkelerinde kan ve gözyaşının olguna değinen Şirikçi, “Dünyanın farklı ülkelerinde kan ve gözyaşının dinmesi için dua edelim ve daha çok çalışalım. Daha çok çalışalım ki Dünya ülkeleri üzerinde söz sahibi olabilelim” ifadelerine yer verdi.