Kara Sevda TT listesinde!
Ay Yapım imzalı Kara Sevda’nın en heyecanlı bölümlerinden biri dün yayınlandı. Nihan’ın Kemal’e, Emir’le kardeşi için evlendiğini açıklaması ve Emir’in saplantılı aşkıyla yaptıkları sosyal medyada da gündem yarattı. Kara Sevda ve Emir Kozcuoğlu etiketleri, dün akşam sosyal medyanın en çok konuşulan başlıklarından biri olarak TT listesine girdi.

DEMET AKALIN DA KARA SEVDA’LI
Yayınlandığı ilk bölümden beri, Nihan ve Kemal’in kavuşmasını isteyen izleyici, bu arzularını sosyal medyada dile getirdi. Nihan’ın gerçekleri söylemesini bekleyenler arasında ünlü isimler de vardı. Sosyal medyanın en etkin ünlülerinden biri olan Demet Akalın da heyecanını “Ayyy oh be sonunda söyledi” paylaşımıyla dile getirdi. Demet Akalın’ın paylaşımı, Kara Sevda izleyicilerinden pek çok beğeni ve yorum aldı.

Kemal ve Nihan’ın imkansızlıklarla dolu aşkının önündeki tek engel olan Emir, en az Nihan ve Kemal aşkı kadar izleyicinin ilgisini çekmeye devam ediyor. Uzun süredir Nihan ve Kemal’in bir araya gelmesini bekleyen seyirci, dün gece bu beklentisini sosyal medyada paylaştı ve bu aşka engel olan Emir’e olan hislerini de paylaşarak Kara Sevda’yı ve Emir Kozcuoğlu’nu tt listesinin üst sıralarına taşıdı.
Kara Sevda’nın heyecan dolu yeni bölümü 23 Aralık Çarşamba gecesi Star TV ekranlarında



Kara Sevda dizisi oyuncu kadrosu

Burak Özçivit(Kemal): 1984 İstanbul doğumlu olan yakışıklı oyuncu 31 yaşındadır.
Kara Sevda dizisinde Kemal karakterine can vermektedir. Rolünde aşk acısı çeken ve intikam için güçlenmeye kararlı genç bir maden mühendisidir.
Güzel Sanatlar fakültesi fotoğrafçılık bölümü mezunudur. Best Of Model Worl’de dünya ikincisi olmuştur. Son olarak ÇalıKuşu dizisinde Kamuran rolünü canlandırmıştır.
Son olarak Aşk Sana Benzer filminde başrol oynamıştır.

Neslihan ATAGÜL(Nihan): 1992 İstanbul doğumlu olan güzel oyuncumuz 23 yaşındadır. Dizide Nihan karakterine can vermektedir. Kardeşi uğruna sevdiği adamdan vazgeçebilecek kadar fedakar bir yapısı vardır.
İlk olarak Yaprak Dökümü dizisinde Deniz karakterini canlandırmıştır.
Fatih Harbiye dizisinde canlandırdığı Neriman rolü ile tanınır.

Burak SERGEN (Galip): Dizide Emir’in babası Galip karakterini canlandırmaktadır. Son olarak Kızıl Elma ve Araf Zamanı dizilerinde rol almıştır
Burak Sergen Kara Sevda dizisinde Kaan Urgancıoğlu’nun canlandıracağı Emir karakterinin babasını canlandıracak.

Hazal Filiz Küçükköse (Zeynep): 1988 Mersin doğumludur. Kırıkkale Üniversitesi öğrencisidir. 1.72 cm boyunda 55 kg olan oyuncumuz 27 yaşındadır.
Hazal Filiz Küçükköse son olarak Beni Affet dizisinde rol almıştır. Günahkar dizisinde Aslıhan karakterine hayat vermiştir.

Zerrin TEKİNDOR(Leyla): Dizide Leyla karakterine can vermektedir. Nihan’ın teyzesi olup bunu kimse bilmiyor henüz. Ayrıca Nihan’ın babasının eski sevgilisidir.

Neşe Baykent (Vildan) : Dizide Vildan karakterini canlandırmaktadır. Nihan ve Ozan’ın annesi rolünü oynamaktadır. Ayrıca Leyla’nın da kız kardeşidir.

Kaan Urgancıoğlu(Emir): 1981 İzmir doğumlu yakışıklı oyuncu 34 yaşındadır. Dizide Emir karakterine can vermektedir. Saplantı derecesinde Nihan’a aşık onu elde edebilmek için yapamayacağı şey yoktur. Son derece ukala bir tiptir.

Son olarak Düşman Kardeşler ve A.Ş.K. dizilerinde rol almıştır.

Kaan Urgancıoğlu Kara Sevda dizisinde Kemal’in düşmanı Emir’i canlandıracak

Rüzgar Aksoy (Tarık): Kemal’in abisi Tarık’ı canlandırmaktadır.

Melisa Aslı Pamuk (Asu): Dizide Kemal’in patronu Hakkı bey’in yeğeni Asu karakterini canlandırmaktadır.

Barış Alpaykut (Ozan): Nihan’ın canından çok sevdiği kardeşi Ozan.

Gökay Müftüoğlu(Salih): Kemal’in çocukluk arkadaşı Salih

Nihan Aşıcı(Yasemin): Nihan’ın en yakın arkadaşı ve sırdaşı Yasemin

Çağla Demir(Banu): 1992 Samsun doğumlu modeldir. Dizide Emir’in birlikte olduğu (Metresi) Banu.

23 yaşında olan güzel model Medcezir dizisi ile oyunculuğa ilk adımını atmıştır. Çağla Demir Medcezir dizisinde Ceren karakterine hayat vermiştir.

Ülke Haber