SAĞLIK Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa'da, Yeşim Tekstil firmasını ziyaret etti, şirketin sağlık biriminde tansiyonunu ölçtürdü. Tansiyonu 13/8 çıkan Bakan Müezzinoğlu, "Sağlıklı görünüyoruz" dedi.
Bursa'da, kuruluşunun 32'nci yıl dönümü dolayısıyla Yeşim Tekstil'in tesislerini ziyaret eden Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Yeşim Tekstil'in CEO’su Şenol Şankaya ve yönectiler tarafından karşılandı.
İşçilerle öğle yemeği yiyen ve sohbet eden Müezzinoğlu, fabrikanın üretim, kreş ve kadınlara yönelik açtığı Kelebeğin Dünyası Odası'nı inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Yeşim Tekstil'in sağlık birimini de gezen Müezzinoğlu, burada tansiyonunu ölçtürdü. Tansiyonu 13/8 çıkan Müezzinoğlu, "Sağlıklı görünüyoruz" dedi.
Yeşim Tekstil'in kurucusu olan Şükrü Şankaya'nın Türkiye'de vizyoner ve hayırsever bir işadamı olarak insani değerleri önde tutan biri olarak anıldığını belirten Müezzinoğlu, "Yatırımcı ve girişimci boyutuyla Türkiye'yi özellikle dünyada farklı bir boyuta taşımıştır. Türk girişimcisinin dünyanın her noktasında 'biz de varız' diyebildiği bir süreçte, Nergis Holding ve Yeşim Tekstil, eski bakanlarımızdan Cavit Çağlar'ın dinamikleriyle gerçekten çok güçlü bir vizyonu da ülkemize ve dünyaya kazandırdı" dedi.
Ülkenin istikrarlı yönetildiği zaman uzun vadeli hesaplar yapılabildiğini savunan Müezzinoğlu, "Sağlıklı yönetilemediği zaman kısa vadeli hesaplar bile altüst olabiliyor. İnşallah ülkemiz istikrarlı güçlü yönetimle devam eder yatırımcı da girişimci de yaptığı bütün hesapları sağlıklı bir şekilde sürdürebilir" dedi.
İş adamlarının istikrarlı bir yönetim istediğini dile getiren Müezzinoğlu, "İnşallah 1 Kasım'da bu ülkeye yeniden istikrarlı, güçlü bir yönetim kazandırırız ki herkes yarınını hesaplayabilsin. 78 milyon ülke insanı yarınlarını planlayabilsin ve geleceğe umutla, güvenle baksın. Sağlıklı bir demokrasiye, milli iradeye ve hukuk devleti sürecine ihtiyacımız var. İnşallah 1 Kasım seçimleri de bu anlamda milletimize bu kazanımlarla sonuçlanır" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI