Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Çeltik ilçesinde katıldığı iftar programında takdirname alan 4. sınıf öğrencilerine bisiklet hediye ederek, çocukları sevindirdi.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Çeltik’te verdiği iftar yemeğinde takdirname alan 4. sınıf öğrencilerine bisiklet hediye etti. 31 ilçede aynı başarıyı gösteren 4. sınıf öğrencilerini ödüllendireceklerini dile getiren Başkan Akyürek, başarıyı ödüllendirme geleneğinin gelecek yıllarda da devam edeceğini söyledi. Başkan Akyürek, ilçelerde gerçekleştirdiği iftar programlarına Çeltik ile devam etti. Başkan Akyürek, Çeltik Kaymakamı Abdurrahman Çiftçi, Çeltik Belediye Başkanı Mehmet Ekizoğlu, İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Akpınar, Büyükşehir Belediyesi Çeltik Meclis üyeleri ve bin 500 Çeltikli’nin davetli olduğu iftar programında Büyükşehir Belediyesi ile yaptığı uyumlu çalışmalardan dolayı Çeltik Belediye Başkanı, Meclis üyeleri, ilçe başkanı ve bütün çalışanlara teşekkür etti. Başkan Akyürek, ilçe iftarlarını birlik ve beraberlik duygusunun güçlenmesi, komşuluk ilişkilerinin artması, kadın, erkek, genç, yaşlı bütün halkın birlikte iftar açması amacıyla düzenlediklerini belirtti.
İlköğretim 4. sınıf öğrencilerini kapsayan Medeniyet Okulu programları çerçevesinde takdirname alan bütün öğrencilere bisiklet hediye ettiklerini ifade eden Başkan Akyürek, “Çeltik’te 80 öğrencimiz takdirname almış. Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte bu çocuklarımıza da bisikletlerini takdim ediyoruz. Takdirname alan, bisiklet alma hakkı kazanan çocuklarımızı tebrik ediyorum, onlara teşekkür ediyorum. Umuyorum gelecek yıl 80 sayısı 180’e, 280’e ulaşır. Biz başarılı olan öğrencilerimizin hepsine ödül vermeye, hediye vermeye Büyükşehir Belediyesi olarak hazırız” dedi.
Başkan Akyürek, iftardan sonra takdirnamelerini getiren öğrencilere bisikletlerini hediye etti. Öğrencilere önce iyi birer insan, sonra iyi birer meslek sahibi olmaları öğüdünde bulunan Başkan Akyürek, çocukların bisikletleri dikkatli kullanmalarını istedi.