Bölgesel Amatör Lig 3.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren 44 Malatyaspor, hafta sonu sahasında lider Kilis Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.
Sarı-kırmızılılar için büyük önem taşıyan karşılaşma öncesi takım adeta teyakkuzda. Teknik direktör İsmail Tekin futbolcularına Kilis maçından başka hiç bir şey düşünmemeleri talimatı verirken, sarı kırmızılılar adeta dış dünyayla bağlantısını kesti.
Yeşiltepe 3 Nolu sahada çalışmalarını sürdüren 44 Malatyaspor’da devre arasında transfer edilen Ayhan Yaman, kendileri için büyük önem taşıyan Kilis maçını kazanmaktan başka çarelerinin olmadığını söyledi.
Her hafta final maçı oynadıklarını, bu hafta yine çok önemli bir maça çıkacaklarını belirten Ayhan Yaman, "Yavaş yavaş, birer birer hepsini geçiyoruz. Geçen hafta benim memleketim olan Adıyaman’a gittik. Maçta ufak tefek sıkıntılar oldu. Tabi bu tür hadiseleri tasvip etmemiz mümkün değil. Ancak yapacak bir şey yok. Takımda her şey çok iyi. Teknik heyetimiz elinden geleni yapıyor. Takımda müthiş bir arkadaşlık ortamı var. Zaten bu da sahaya yansıyor. Yarışı sonuna kadar kovalayacağız. Şampiyonluk yarışında üstümüzde Kilis Belediyespor ve Dersimspor var. Şu haftaya şampiyonluk yarışında bizim de olduğumuzu sanırım o takımlara hissettirdik. Rakiplerin rahat olmadıklarını düşünüyorum. Arkadan 44 Malatyaspor geliyor. Her sene 44 Malatyaspor zirvedeyken geride kalıp şampiyonluğu kaçırıyordu. Bu sene umarım bunun tersi olur. Geriden gelip şampiyon oluruz” dedi.
DEFANS OYUNCUSU YUSUF MERSİN: “ŞAMPİYONLUK ÖNEMİNDE BİR MAÇ”
Devre arasında transfer edilen bir diğer isim Yusuf Mersin’de her maça final gözüyle baktıklarını, karşılaşma ona göre hazırlandıklarını ifade etti.
Son 4 haftadır çok iyi mücadele ettiklerini kaydeden Mersin, “4 haftadır iyi mücadele ediyoruz. Kalemizde gol görmüyoruz. Geçen hafta çok iyi bir galibiyet aldık. Önümüzde şampiyonluk öneminde bir maç var. Şu an sadece ona odaklanmış durumdayız. Allah’ın izniyle alnımızın akıyla ayrılacağız maçtan” şeklinde konuştu.