GİRESUN (AA) - Spor Toto Basketbol Ligi ekiplerinden Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor'un başantrenörü Ahmet Kandemir, "İstanbul Büyükşehir Belediyespor mağlubiyetini unuttuk. En kısa zamanda toparlanarak ligde çıkışa geçmek istiyoruz" dedi.

Kandemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sahalarında konuk ettikleri İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında 95-87 kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Karşılaşmaya iyi başlamalarına rağmen, özellikle maçın son bölümünde oyunu iyi kontrol edemediklerini vurgulayan Kandemir, "İnişli çıkışlı bir maç oldu. Bir biz, bir rakip öne geçti. Karşılaşmanın son bölümünde oyunu kontrol edemedik. Hızlı hücum etmek isterken basit sayıları kaçırdık. Rakibe kazanma şansı verdik. Onlar da bu fırsatı iyi değerlendirdi. Kaybettiğimiz için üzgünüz" diye konuştu. 

Torku Konyaspor ile deplasmanda karşılaşacaklarını ve bu maçı kazanarak çıkışa geçmek istediklerini anlatan Kandemir, şunları kaydetti:

"İstanbul Büyükşehir Belediyespor mağlubiyeti beklemediğimiz bir gelişme oldu. Onun dışında Rönesans TED Ankara Kolejliler'e maçın son bölümünde yenildik. Yine kaybettiğimiz Darüşşafaka Doğuş bu ligin önemli ekiplerinden. Artık bu maçları unuttuk. En kısa zamanda toparlanarak ligde çıkışa geçmek istiyoruz. Gelecek hafta sonu Torku Konyaspor ile deplasmanda karşılaşacağız. Bu maçı kazanarak çıkışa geçmek en büyük hedefimiz"