Ptt 1. lig 20. hafta Boluspor Samsunspor maçı 15 Şubat Pazar günü Saat: 16.00'da Bolu Atatürk stadında oynanacak maçın hakemi Alper Ulusoy Maç TRT WEB TV Ekranlarından naklen yayınlanacaktır.

MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLA

Süper lige çıkmak için mücadele eden Boluspor ve Samsunspor ligin 20. haftasında 15 şubat pazar günü karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde ciddi hazırlık döneminden geçen Samsunspor maçı kazanarak iddialı konuma gelmek isterken Boluspor'da tek hedef galibiyet oldu.

Takımların Bilgileri

Ptt 12. ligde geride kalan 19 hafta sonunda Boluspor 7 galibiyet 5 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı 26 puanla ligde 9. sırada yer alırken Samsunspor 19 hafta sonunda 7 galibiyet 8 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı 29 puanla ligin 6. sırasında bulunuyor.

43. Randevu

Geride kalan senelerde her iki takımda 42 kez karşı karşıya geldi bu karşılaşmaların 21'ini Boluspor kazanırken 14 maçı Samsunspor kazandı 7 karşılaşmada eşitlik bozulmadı. Bu sezon ligin ilk yarısında oynanan karşılaşmada ise Samsunspor kendi sahasında 3 - 2 Boluspor'u yenmeyi başardı.

Sakat Cezalılar

Her iki takımda da ciddi anlamda sakat yada cezalı oyuncu bulunmamaktadır.

Teknik direktör Erhan Altın yönetiminde Nuri Asan Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular şut ve pas çalışması yaptı.

İdmanın son bölümünde taktik ağırlı çift kale maç gerçekleştirildi. İdmanı izlemeye gelen taraftarlar, futbolculara sevgi gösterisinde bulundu.

Samsun'daki hazırlıklarını tamamlayan kırmızı - beyazlı takım, idmanın ardından otobüsle Bolu'ya hareket etti.

Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın, idman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, galibiyet serisine devam etmek istediklerini kaydetti.

Tüm maçları tek tek ele aldıklarını belirten Altın, "Tüm enerjimizi ve konsantrasyonumuzu Boluspor maçına yönlendirdik. Boluspor'u çok iyi analiz ettik. Oyuncularımıza maçlarının videolarını izlettirdim. Onlara neler yapmaları gerektiğini anlattım. Belki klişe bir söz ama zor maç olacak. Bizim açımızdan da onların açısından da stresi yüksek bir mücadeleye sahne olacak. 90 dakika sahada doğruları yapan ve mücadeleyi sonuna kadar devam ettiren ekip kazanacak. Hafta boyunca çalışmalarımızı bu yönde gerçekleştirdik. Umarım sahadan gülerek ayrılan taraf biz oluruz, bu konuda oyuncularıma çok güveniyorum" diye konuştu.

MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLA