GİRESUN (AA) - AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü, "7 Haziran seçimi öncesi de söyledik, Türkiye'nin selameti için 1 Kasım Genel Seçimi'nden AK Parti'nin bu seçimden güçlü çıkması gerekiyor" dedi. 

Tütüncü, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'de 1 Kasım tarihinde erken Genel Seçim'in yapılacağını anımsattı. 

Seçim takviminin işlemeye başladığını kaydeden Tütüncü, kendilerinin de seçim startını verdiklerini ve çalışmalarını sürdürdüklerini aktardı.

Giresun'daki hedeflerinin 4 milletvekilliğini de kazanmak olduğunu ifade eden Tütüncü, "Türkiye'de bazı kesimlerce oyunlar oynanmak isteniyor.  Türk halkı inşallah 1 Kasım'da Türkiye'de olan biten oyunu görerek, ülkeyi bu şartlara zorlayanlara gereken dersi sandıkta verecektir. 7 Haziran seçimi öncesi de söyledik, Türkiye'nin selameti için 1 Kasım Genel Seçimi'nden AK Parti'nin bu seçimden güçlü çıkması gerekiyor. 7 Haziran Genel Seçimi'nde hedefimiz 4 milletvekilliğini kazanmaktı. O dönemde gerçekleştirememiştik. İnşallah bu seçimde de hedefimiz 4-0 olacak, bunu başarabilmek için çalışacağız" iye konuştu.

Türk halkının 7 Haziran Genel Seçimi'nde Türk halkının partilerine verdiği mesajı iyi anladıklarını ve gereken analizi yaparak 1 Kasım seçimine hazırlanacaklarını söyleyen AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü, şöyle konuştu:

"7 Haziran seçimi sonrası ortaya çıkan tabloda halkımız bize bir mesaj verdi. Ortaya çıkan sonucun tespitlerini yaptık. Tüm ilçe başkanlarımızın ve teşkilatlarımızın görüşlerini alarak neyi yanlış, neyi hatalı yaptığımızı değerlendirdik. Eksiklerimizi tamamlamaya çalıştık. Halkımız sadece hizmet anlamında bir beklenti içerisinde değil. 7 Haziran'dan bu yana da sürekli halkımızın içindeyiz. Onların mesajını iyi okuduğumuzu düşünüyoruz. Seçim için de halkımızın istek ve talepleri doğrultusunda politika izleyeceğiz."