Türkiye’nin tek kablo operatörü olan Türksat Uydu hberleşme Kablo Tv ve işletme A.Ş. yirmi üç ilde sahip olduğu kablo alt yapısını Bolu’ya da taşıyor.
Bolu Belediyesi’nde gerçekleştirilen imza törenine Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Türksat Genel Müdürü Prof. Dr. Enser Gül, Genel Müdür Yrd. Cemal Tunalı, Kablo Sistemleri altyapı ve işletme direktörü Ömer Tekiner, Kıdemli Uzman Yasin Uğurlu katıldı.
Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz; ‘’Fiberoptik altyapı oluşturuyoruz. Bu altyapının sağlam olacağı gibi güvenli de olacak. Bu protokolü Türksat Genel Müdürlüğü ile yapıyoruz. Bolu olarak öncü illerden biri olmanın haklı gururunu yaşıyoruz ‘’ dedi.
Türksat Genel Müdürü Prof. Dr. Enser Gül ise ‘’Biz üç ayrı alanda faaliyet gösteriyoruz. Haberleşme, Kablolu TV, Bilişim projeleri. İnternet erişimi artık doğal bir ihtiyaç. Su, elektrik, doğalgaz gibi artık her eve ulaştıracağız. Bu yıl projemizde Karaman, Bolu ve Urfa var. Belediye Başkanımız Sayın Alaaddin Yılmaz’a gösterdiği kolaylık ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum ‘’ dedi. Konuşmalarından ardından protokol imzalandı.