SPOR Toto Süper Lig'de geçen sezon Balıkesirspor formasıyla PTT 1'inci Lig'e düşmenin üzüntüsünü yaşayan Ermin Zec, bu sezon Azerbaycan Ligi takımı Qabala ile UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalmanın gururunu yaşadı.
Balıkesirspor'un küme düşmesinin ardından Zec'in 2 yıllık sözleşme imzaladığı Qabala, UEFA Avrupa Ligi play off turunda Yunan temsilcisi Panathinaikos'u eleyerek gruplara kalmayı başardı.
Balıkesirsporlu taraftarlar, eski futbolcularının kardeş ülke Azerbaycan'ın takımı Qabala ile elde ettiği başarıyı sosyal medyadan izleyip, kutladı. 2010-2014 yılları arasında Gençlerbirliği'nde oynayan Boşnak futbolcu, geçtiğimiz sezon ara transferde Balıkesirspor'a geldi. 27 yaşındaki Zec, kırmızı beyazıl forma ile 16 maçta 7 gol atarken, yeniden Bosna Hersek Milli Takımı'na seçilmeyi de başardı.
KULUSİC'DE DÖNDÜ
Geçen sezon Süper Lig'de Balıkesirspor formasını giyen ve profesyonelliği ile tüm takıma örnek olan Ante Kulusic kariyerine eski takımı Gençlerbirliği'nde devam edecek. Balıkesirspor'un küme düşmesinin ardından Süper Lig'de oynamak istediğini açıklayan Kulusic, Başkent ekibi ile 1 yıllık sözleşme imzalarken, transferini sosyal paylaşım hesabından "Back home - eve dönüş" diye başlığıyla duyurdu. Kulusic, kırmızı beyazlı forma ile 29 maça çıkarken, stoper oynamasına karşın 4 gol atmıştı.