Türk Kızılayı Zonguldak Şubesi Başkanı Nihat Aygün, çalışmalar hakkında bilgiler vererek yapılan yardımlarla ilgili açıklamalarda bulundu.
Türk Kızılayı Zonguldak Şubesi Başkanı Nihat Aygün, yapılan yardımlarla ilgili bilgiler vererek ihtiyaç sahiplerine kumanya, zekat ve kavurma gibi yardımların yapıldığı söyledi. Ramazan ayının bereketli bir ay olduğunu ifade eden Aygün “Biz Türk Kızılayı olarak yıl boyunca ihtiyaç sahiplerine devamlı yardım etmekteyiz. Ramazan ayında bu işe daha çok önem veriyoruz. Ramazan ayın 250 adet ihtiyaç sahibi her öğrenciye 250 TL zekat yardımı yaptık. Yine 200 aileye yerinde görerek 80 TL’lik Kızılay kartı ile kendi istekleriyle eskilerini o kartla beraber alış verişlerini yapabilecekler” dedi.
HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Yapılan yardımların hayırseverler sayesinde olduğunu ifade eden Türk Kızılayı Zonguldak Şubesi Başkanı Nihat Aygün, “Hayırseverlerin aracılığıyla 200 aileye 75 TL kumanya yardımı yaptık. Geçen sene kurban bayramında bizlere kurban vekaletlerini veren ailelerin kurbanlarını et balık kurumlarında keserek 1’er kiloluk kavurma yaptırdık. Ramazan ayın 420 aileye yine 2’şer kilo olmak üzere kavurma dağıttık. Bu ramazan ayımız bereketli dolu dolu geçti. İnşallah bayrama bütün hazırlıklarımızı bitirmiş olacağız. Allah şimdiden kalan günlerimizi sağlıkla tamamlanmasını vatan için millet için hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum” dedi.