Viranşehir Belediyesi Nisan 2015 Meclis toplantısına başladı. Viranşehir Belediyesi Hizmet binası meclis toplantı salonunda yapılan toplantıya Viranşehir Belediye Eş Başkanı Emrullah Cin başkanlık yaptı.
Meclis bir yılını geride bıraktığı için komisyon ve daimi encümen seçimleri de yapıldı. Açış konuşmasını yapan Emrullah Cin, belediye meclisinin bir yılını doldurduğunu ve alınan tüm kararların halka hayırlı olmasını dilediğini söyledi. Belediye çalışmalarına değinen Cin, köylerde çalışmaların başladığını belirterek, “Önümüzdeki kış mevsimi gelene kadar hiçbir mahallemiz hizmetsiz kalmayacak ve hiçbir mahallemizde çamur sorunu olmayacak. Bir yılımızı geride bıraktık. Dilerim aldığımız kararlar halkımıza hayırlı olur ve bu yıl da halkımız için hayırlı kararlar alırız” dedi.
Daha sonra gizli oylama ile daimi encümen seçimi yapıldı. 17’şer oy alan Mahmut Şık, Mehmet Cemil Güçtemur ve Ali Direk daimi encümen seçildi. Ardından İmar Komisyonu seçimi yapıldı. İmar Komisyonuna Cahit Ateş, Lokman Öztürk, Hacı Batur, Zeki Ulumaskan ve Servet Kılıç seçildi. Daha sonra ise Plan bütçe komisyonu üyeleri seçimi yapıldı. Plan bütçe komisyonu üyeliğine de İbrahim Turgut, Adnan Sıcak, Mehmet Ekinci, İsmail Eroğlu ve Yaşar Öztürk seçildi.
Belediye meclisi Salı günü saat 14.00’da toplanacak