KARŞIYAKA'da futbol şubesi yöneticileri Devrim Acar, Kerim Çetin ve Mustafa Özçakar'ın istifasından sonra kulübe mali destek sağlayan Acar ailesi ve bazı taraftar gruplarınca istifaya davet edilen Başkan Ali Erten sert çıktı.
Pınar Karşıyaka'nın Euroleague'de oynayacağı Barcelona Lassa maçı için İspanya'da bulunan Erten, 6 aylık görev süresince kulübe verdiği hizmetleri hatırlatıp, "vefasızlık" vurgusu yaptı. Kendi döneminde tesisleşme ve kurumsallaşma adına atılan adımları ve sportif alanda elde edilen başarıları dile getiren Başkan Erten şu açıklamayı yaptı.
"Başkanlığım döneminde ilk defa kendi stadımız olacak. İlk kez kendi spor salonumuz inşa edilecek. İlk defa A takım kamp tesislerimiz yapılacak. İlk defa Ulusal Kulüp Lisansı aldık ve bunun için her seviyede inanılmaz bir mücadele verdik. İlk defa müzemiz olacak, çuvallarda bekleyen kupalarımız sonunda gün yüzü görecek. Basketbolda ilk defa Euroleague'de oynuyoruz. Oraya nasıl alındığımızı herkes biliyor. İlk defa bir günde yeni bina tahsisi yapıldı. Bakıyorum da bazı dostlarımız için bunların hiçbirinin önemi yok ve yönetimimiz sadece 6 aydır görevde."