Muhammet KAÇAR/RİZE, () - SPOR Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor’un tecrübeli oyuncusu Eren Albayrak, konuk edecekleri Galatasaray'ı zorlu mücadele sonucu puansız göndermek istediklerini söyledi.
Galatasaray maçının zor geçeceğini ifade eden Eren, rakiplerinin ilk haftalarda kaybettiği puanları son haftalarda toplamaya başladığını ve iyi bir tempo yakaladığını belirterek, "Biz de sahada elimizden geldiğince mücadele edeceğiz. Evimizde oynama avantajını en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Şampiyonlar liginde deplasmanda maç oynadılar. Maçtan sonra geç döndüler. Buraya da uzun bir yolculuktan sonra gelecekler. Maç öncesi yorgun olabilirler. Bizde bunu değerlendirmek istiyoruz. Elimizden geldiğince en iyi skoru elde etmeye çalışacağız. İyi mücadele ile galip gelmek istiyoruz" dedi.
'SERİ YAKALAMAK AMACINDAYIZ'
İç sahada kazanamama sendromu yaşadıklarını ifade eden Eren Aalbayrak, "İç sahada bizim de anlamadığımız bir şekilde sürekli puan kaybediyoruz. Bu kötü gidişi kıracağımızı düşünüyorum. İnşallah bu beklentimiz Galatasaray maçında gerçekleşir. Bu hafta galip gelerek bir galibiyet serisi başlatmak istiyoruz. Sahada gerçekten iyi mücadele ediyoruz. Ancak bazen sonuç alamıyoruz. Bu hafta bunu şanssızlığı kırıp galip gelmek istiyoruz" diye konuştu.
STADYUMDA ÇALIŞTILAR
Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdüren Çaykur Rizespor antrenmanı karşılaşmanın oynanacağı Çaykur Didi stadyumunda gerçekleştirdi. Teknik direktör Hikmet Karaman nezaretinde yapılan antrenmana sakatlığı bulunan Sylvestre dışında tüm oyuncular katıldı. Isınma hareketlerinin ardından pas ve taktik ağırlıklı top çalışması ile devam eden antrenman ilk 15 dakikasının ardından basına kapatıldı. Yeşil mavililer yarın yapacağı antrenmanla Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürecek.

FOTOĞRAF