KASTAMONU (AA) - İstanbul Sanayi Odası (İSO), 8 Ekim 2015 tarihinde İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek 13. Sanayi Kongresi öncesinde Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası'nda (KATSO) hazırlık toplantısı düzenledi. 

KATSO'yu ziyaret eden, İSO Danışmanı ve Kongre Program Komitesi Üyesi Zülfü Dicleli ve İSO Endüstriyel Strateji Şubesi Müdür Yardımcısı Hakan Çoban'dan oluşan İSO heyeti, 13. Sanayi Kongresi'nde yapılacak eş zamanlı oturum başlıklarından biri olan 'Nasıl Sürdürülebilirlik?' konusunu KATSO yetkilileri ile ele aldı.

KATSO toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda "Vasatlıktan Çıkış İçin İnsan ve Kültür" temalı 13. Sanayi Kongresi'nin bu seneki sloganının "Geleceği Birlikte Kuralım" olduğu söylendi.

Toplantıda kongre ile ilgili detaylı bilgiler veren İSO Endüstriyel Strateji Şubesi Müdür Yardımcısı Hakan Çoban, "13. Sanayi Kongresi çok sayıda sanayi ve ticaret odalarının iş birliğiyle interaktif ve kapsamlı bir platforma dönüşüyor" dedi.

İstanbul Sanayi Odası Başkan Danışmanı ve Kongre Program Komitesi Üyesi Zülfü Dicleli ise "Doğa, deniz, hayvanlar, insanların istediği gibi yavaş yavaş yok ediliyor. Bunun önüne geçmek ve farkındalık oluşturmak istiyoruz" diye konuştu.

Tabiatın daha iyi bir dünyayla gelecek nesillere aktarılması gerektiğini söyleyen Dicleli, durumun gittikçe vahim hale geldiğini belirtti.

Toplantıya, İSO heyetinin yanı sıra, KATSO Başkan Selçuk Arslan, KATSO Meclis Başkanı Kadir Tonbul, SFC Entegre Orman Ürünleri Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Gülamoğlu, Kuzey Anadolu Genel Sekreteri Ramazan Çağlar, KOSGEB Kastamonu İl Müdürü Nevzat Erol ile davetliler katıldı.