Modacı Cemil İpekçi ve yakın arkadaşı Bekir Coşar, önceki akşam Cihangir'in ortasında birbirlerine girdi. Firüzağa Cafe'ye giden ikilinin yanlarında Coşar'ın eşi ve çocukları ile ayrıca ünlü modacının polis koruması vardı.

"BEN İT GİBİ ÇALIŞIYORUM"


Sabah'ta yer alan habere göre; bir masaya geçerek sohbet etmeye başlayan Cemil İpekçi ve Bekir Coşar, maddi bir konu hakkında konuşurken bir anda ortam gerildi. Birbirlerine bağırıp çağırmaya başlayan ikiliyi, etraftaki diğer müşteriler şaşkın bakışlarla izledi. Coşar, "Senin yüzünden karımdan boşanıyordum. Git artık etrafındaki insanlara dikkat et, çevren hırsız dolu. Biz öyle bir şey yapmadığımız için mi öyle olduk. Ben it gibi çalışıyorum. Benim 20 bin lira mı gözüne battı" diye bağırıp masadan öfkeyle kalktı.



"HEP PARA BIKTIM BE!"

İpekçi ise Bekir Coşar'ın arkasından "Para, para hep para bıktım be" diyerek gözyaşlarına boğuldu. Dakikalarca ağlayan İpekçi'nin sakinleşmek için de hap içtiği görüldü. Masadan kalkarak giden Coşar'ın 15 dakika sonra masaya yine sinirli bir şekilde dönmesiyle ikili tekrar tartışmaya başladı. Coşar, hızını alamayıp İpekçi'ye "Seni öldürürüm, beni zorlama. Ben senden bir şey istemiyorum" diyerek ünlü modacıyı tehdit etti.



CEMİL'İN GÖZYAŞLARI

Coşar'ın kendisine bağırmasıyla gözyaşlarına boğulan Cemil İpekçi'nin o anları da objektiflere yansıdı. Bir ara masadan kalkıp geri dönen Bekir Coşar, tehditlerini İpekçi'nin korumasına da savurdu.



Coşar, modacının korumasını masanın üstündeki kül tablasını eline alıp "Sen karışma kafana atarım bunu'' diyerek tehdit etti. Cemil İpekçi ve Bekir Coşar ile eşi, bu olaylardan yarım saat sonra da sinirli bir şekilde oturdukları masadan hep birlikte kalktı.