PTT 1'inci Lig'de sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Balıkesirspor, 2-0 öne geçtiği maçta Adanaspor'la evinde 3-3 berabere kalarak 5 haftada 6 puan alırken teknik direktöir Erkan Sözeri, oyuncu tercihleri ve yaptığı değişiklikler yüzünden eleştiri oklarının hedefi oldu.
Geçen hafta deplasmanda alınan Elazığspor yenilgisinin ardından Abdurrahman, Hüseyin Tok, Ragıp, Eray, Yiğit Gökoğlan gibi isimleri kulübeye çekip Okan, Glumac, Abdülhamit, Kerim ve Dilaver'i sahaya süren Erkan Sözeri'nin rotasyonu sonuç vermezken yapılan değişikliklikler de hayal kırıklığı yarattı. 
Bazı oyuncuların formsuzlukları yüzünden rotasyona gittiğini dile getiren Erkan Sözeri, "İyi mücadele ettik. Ancak anlık konsantrasyon kayıpları yüzünden yenmemesi gereken goller yedik" dedi. Sonradan oyuna giren futbolcuların katkısından memnun olmadığını sözlerine ekleyen Erkan Sözeri, bu arada Zeefuik-Ali Öztürk değişikliğine ilişkin eleştirilere şu cevabı verdi:
"Karikari'yi oyuna aldıktan sonra Zeefuik'in çıkmak istemesi talihsizlikti. Bunu 2 dakika önce söylesiydi, bir hamle daha şansımız olacaktı. Her şeye rağmen koştuk, mücadele ettik ama olmadı. Böyle goller yememeliydik."

FOTOĞRAF