16 Şubat 2015 tarihinde ’’Şeffaf belediye yoksa demokraside yoktur’’ diyerek göreve başlayan Emekli ve Yaşlı Sorunları Meclisi yönetim kurulu Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti.
Emekli ve Yaşlı sorunları Meclisi Başkanı Tülay Aydın, Başkan Yardımcısı Cemile Kurt Yönetim Kurulu Üyeleri Faruk Beştepe, Hüseyin Taş, İrfan Özberk, Ümmü Uzun, Ali Pekel ve Bahtiyar Egemen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret ederek Kent Konseyi Başkanlığına sundukları, projeler ve alınan kararlar hakkında bilgiler verdi.
Kent Konseyi Başkanlığına sundukları Proje bazında alınan kararların “Kent Konseyi Web sitesi, Evde yaşayan yaşlı ve yaşlı yakınlarına yardım amaçlı part-time hizmet verecek eleman bulundurulmalı.AB fonları araştırılıp bu proje hayata geçirilmeli. Belediye binasında yaşlıların bulunabileceği mekan ayrılmalı uygun fiyatlı cafe-kuaför olmalı. Vefat eden yaşlıların ev eşyalarını evlerinden alıp depolanacağı bir alan olmalı. Giysiler sınırlı toplanmalı. Manto-Takım elbise gibi. İhtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere arşivlenmeli.” Olarak 4 ana başlık altında topladıklarını belirten Emekli ve Yaşlı sorunları Meclisi Başkanı Tülay Aydın, Uzun yaşam merkezi olarak Nazilli’yi tüm dünyaya tanıtan Prof Dr. İsmail Tufan’ın projesi ve belediyenin desteğiyle açılan Alzheimer merkezinin önemini vurgulayarak Haluk Alıcık huzur evinin ve Mutlu Hayat Rehabilitasyon merkezinin birçok vatandaşa çare olduğunu söyledi.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Emekli ve Yaşlı Sorunları Meclisinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek aldıkları kararlar ve hazırladıkları projelerden dolayı kendilerini kutlayarak oluşturulan yeni Yönetim Kuruluna başarılar diledi. Bu güne dek Nazilli belediyesinin her konuda şeffaf belediyecilik konusunda duyarlı olduğunu Nazilli’yi tüm dünyaya tanıtan Prof Dr. İsmail Tufan’ın projesi ve Nazilli belediyesi tarafından açılan Alzheimer merkezi ile Haluk Alıcık huzur evinin ve Mutlu Hayat Rehabilitasyon merkezinin birçok vatandaşa çare olduğu konusunda Emekli ve Yaşlı Sorunları Meclisiyle hem fikir olduğunu belirtti.