Eskişehir’i etkisi altına alan karakış ve bunun sonucu oluşan problemler Büyükşehir, Odunpazarı ve Tepebaşı belediyelerin birlikte gerçekleştirdiği çalışmalarla çözülüyor.
Çalışmalar kapsamında Odunpazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığının destekleriyle Emek - 71 Evler Kapalı Pazar yerinin çatısında biriken kar yığınını temizledi. Ekipler, gerçekleştirdikleri ortak çalışma ile muhtemel bir kazanın önüne geçti. Temizlik çalışmalarını yakından takip eden vatandaşlar, geçtiğimiz yıllarda birkaç kez çatısı çöken pazar yerinde artık rahatlıkla alışveriş yapabileceklerini ifade etti.
Konu ile ilgili olarak yaptıkları açıklamada, Eskişehir Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanlığı çalışanlarına teşekkür eden Odunpazarı Belediyesi yetkilileri, kurumlararası işbirliği çalışmalarının artarak devam edeceğini kaydetti. Kurumlararası iş birliği çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşların, özledikleri bir görüntü ile karşılaştıklarını dile getirdikleri belirtildi.