Fenerbahçe, Kasımpaşa maçında farklı bir 11 ile mücadele edecek.

Emre Belözoğlu ve Mehmet Topal'ın sarı kart cezalısı olması Teknik Direktör İsmail Kartal'ı arayışlara iterken, Altınordu karşısında Alper'in ve Caner'in üstün performansı ve form grafiklerinin yüksek olması Kartal'ı rahatlattı.

Caner'in sol bek yerine orta alanda görev yapması ve oyun kurma adına önemli rol alması bekleniyor. Alper sürati ve kolay adam eksiltme özelliği ile yine İsmail Kartal'ın en büyük silahlarından biri olacak. Alper-Caner ikilisi topu hücuma taşıma, forveti topla buluşturma konusunda önemli görev üstlenecekler. Caner'in yerine savunmanın solunda Hasan Ali görev yapacak.

Diego ve Emenike'nin yedek soyunması, Webo'nun en uçta oynaması bekleniyor. Bir türlü verimli olamayan Diego ve Emenike ikinci yarıda görev bekleyecek.

Bu durumda muhtemel 11 şöyle oluşacak:

Volkan,

Gökhan-Alves-Egemen-Hasan Ali,

Meireles-Selçuk,

Kuyt-Caner-Alper,

Webo (Emenike)

Ancak, maç gününe kadar İsmail Kartal fikrini değiştirirse Caner yerine gelecek, orta alanda oyun kurma ve forvete destek verme işi Diego'nun olacak. Emre'nin yokluğunda boş alan bulacak olan Diego ilk 11'de şans bulabilirse; hızlı hücumlar için Emenike de Kasımpaşa karşısında forvette görev yapabilir.

Bu koşullardaki muhtemel 11 ise şu isimlerden oluşacak:

Volkan,

Gökhan-Alves-Egemen-Caner,

Meireles-Selçuk,

Kuyt-Diego-Alper,

Emenike (Webo)