Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, 21 Mart Dünya Ormancılık Günü kutlamaları kapsamında Orman İşletme Müdürü Halil Yazıcı ve kurum personelini makamında kabul etti.
Vali Süleyman Kahraman, 21 Mart Dünya Ormancılık Günü kutlamaları kapsamında Orman İşletme Müdürü Halil Yazıcı ve kurum personelini makamında kabul etti. Orman İşletme Müdürü Halil Yazıcı ve kurum personelinin hazır bulunduğu ziyarette, Orman İşletme Müdürü Halil Yazıcı, Vali Kahraman’a günün anısına fidan hediye etti.
21 Mart Dünya Ormancılık Günü kapsamında yapılacak olan etkinliklere Vali Kahraman’ı davet eden Orman İşletme Müdürü Halil Yazıcı, ilimizde kurumlarının gerçekleştirdikleri faaliyetler ile 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Ağaç Bayramı kutlamaları kapsamında hafta boyunca yapacakları etkinlikler hakkında Vali Kahraman’a bilgi verdi.
Vali Kahraman ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kurum çalışanlarının gününü kutladı. Vali Kahraman, ormanların insan yaşamının devam etmesinde çok önemli bir rolü olduğunu belirterek: “Orman İşletme Müdürlüğümüzün Dünya Ormancılık Günü dolayısıyla yürüttüğü farkındalık çalışmalarıyla ormanların önemini bir kez daha gündeme geliyor. Aslında Ormancılık Günü sadece bu güne mahsus olmamalı. Her günü Dünya Orman Günü olarak kabul etmek gerekiyor. Orman işletme Müdürümüze, müdür yardımcılarına, dağ başından masa başına kadar tüm Orman İşletme Müdürlüğü personelinin Dünya Ormancılık Gününü tebrik ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.