İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvuran Kenan G. dilekçesinde, “ Eşim Aynur G. ile 3 yıllık evliyiz. Evliliğimizin son zamanları devamlı küfür, şiddet, hakaret dolu tartışmalar nedeniyle çekilmez olmaya başladı.
Eşim akrabalarımın ve arkadaşlarımın yanında beni küçük düşürecek hakaretlerde ve şiddet göstermesi her geçen gün artmaya başladı.
Maç izlerken bana eline ne geçerse fırlatıyor. Maçları bile izleyemez hale geldim. Arkadaşlarımla da oturamıyorum” dedi.

‘Yemek bile yapmıyor’

Vatan'ın haberine göre, Kenan G., son zamanlarda eşinin evde yemek yapmadığını ileri sürerek şu iddialarda bulundu; “Evde yemek yapmamaya başladı. Çok yorgun olduğunu söyleyerek ya dışarıdan söylüyorduk ya da kendim yapabildiğim kadarıyla yemek hazırlıyordum. Dışarıda yiyip geldiğim günlerde ise evde tartışma çıkartarak bana bağırıp sonra ben kendisine hakaret ediyormuşum gibi ağlıyor yakınlarını arayıp dert yanıyordu. Ben evliliğimizin devam etmesi için devamlı sessiz kalıyordum. Kendisi sosyal paylaşım hesabı kullanmıyordu. Ortak kullandığımız sayfaya haberim yokken benim adıma tuhaf yazılar yazıyordu. Bu yüzden hesabı kapattım. Eşim yüzünden sosyal paylaşım hesabı bile kullanamaz hale geldim.”

Manevi tazminat

Kenan G. vücudundaki darp izlerinin fotoğraflarını da mahkemeye sunarak, “Eşim Aynur G.’nin baskıları yüzünden psikolojim bozuldu. Arkadaşlarımla bir yerde otururken devamlı telefon açarak hakaret dolu sözler söylüyordu. Akrabalarımın yanındayken hakaret ediyor bazen de söyledikleri küfür aşamasına geliyordu. Şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanmak istiyorum” diyerek,10 bin TL manevi tazminat talep etti. 

Kaynak: Gazete vatan