Survivor 2016'da dün akşam yeni bir eleme heyecanı yaşandı. Nefeslerin tutulduğu eleme gecesinde Survivor adasına veda eden isim şok etkisi yarattı.

Survivor'da birleşme partisi öncesi yaşanan son konseyde yarışmaya veda eden isim belli oldu. Dört aday çıkan konseyde elenen isim Tuğba Özay oldu.


Survivor 2016'da seyircilerin kullandıkları oylar sonucunda rakiplerinden daha az oy alarak adaya veda eden isim Tuğba Özay oldu. Ünlüler takımında bireysel dokunulmazlık sembolünü Atakan kazandı ve ada konseyinde bir isim söyledi. Atakan, 2. eleme adayı olarak Semih Öztürk'ün adını söyledi. Böylece Tuğba Özay ve Semih Öztürk eleme potasına girmişti..

Survivor 2016'da final sembol oyunu ve Köfte Patates ayran ödülüyle izleyenlerin soluğunu kesti. Ünlülerde yine Atakan sakatlığından dolayı oynayamadı.

Final Sembol oyununda Ünlüler takımının erkekleri çabuk pes etti. Gönüllüler takımında Efecan’ın performansı izleyenleri hayrete düşürdü. Efecan, hem Yattara’yı, hem Serkay’ı, hem de Yunus Günçe’yi eleyen isim oldu. Geçtiğimiz hafta final sembolünü erkeklerde Atakan kazanmıştı.

Gönüllüler takımından Serkay, Ünlüler takımından Semih Öztürk ile karşılaştı. Survivor 2016’nın başından beri birbirinden hiç hazmetmeyen iki yarışmacının eşleşmesi izlenmeye değerdi. Semih Öztürk, Serkay’ı mağlup ederek eledi ve finale çıktı. Erkekler finalinde Efecan ve Semih karşılaşacaktı.

KIZLARDA NAGİHAN GİZEM MEMİÇ FİNALİ

Final sembol oyununda kızlarda Nagihan, Gönüllüler takımından Damla’yı eleyerek finale çıkmış ve Gizem Memiç’in rakibi olmuştu. Gizem Memiç ve Nagihan karşılaşmasında iki etabı da Gizem Memiç çok farklı kazanarak final sembolünde kazanan isim oldu. Gizem Memiç’in 26 Nisan Survivor 2016’daki final sembolündeki başarısı takdire şayandı.

KÖFTE PATATES AYRAN NİHAYET GÖNÜLLÜLER’İN

Semih Öztürk ile Efecan karşılaştı erkekler finalinde. İki etabı da Efecan kazandı ve Semih’i mağlup ettikten sonra Turabi’yi anımsatan o sevinç gösterisini yaptı. Kızlarda da Gizem Memiç kazandığı için ödülü de Gönüllüler takımı kazandı haliyle. 20 günü aşkın açlıklarını nihayete erdiren ve köfte, patates ayran yiyen Gönüllüler takımının keyfine diyecek yoktu. Final sembollerinde Nagihan’ın 5 sembolü, Damla’nın 1 sembolü, Gizem Memiç’in 2 sembolü ve Efecan’ın ise sadece bir sembolü bulunuyor. Kıbrıs’a erken gidişte final sembol oyunu çok önemliydi, bu hafta kazanan isimler Gizem Memiç ve Efecan oldu.

Kaynak: Milliyet