Didik Didik Aradılar! Samsun'da Polisten Sahte İçki Baskını! Samsun’un üç ilçesinde yapılan sahte içki operasyonlarında toplam 70 litre sahte içki ve 10 litre etil alkol ele geçirilerek 5 şüpheli şahıs gözaltına alındı

Samsun Valiliği İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan istihbarı çalışma neticesinde operasyonlarda düğmeye basıldı.

20 Aralık günü İlkadım ilçesinde bir şüpheli şahsın iş yerinde, 27 Aralık günü Çarşamba ilçesinde iki şüpheli şahsın evinde, 28 Aralık günü Terme ilçesinde bir şüpheli şahsın evinin alt katındaki kapalı bakkal dükkanında ve yine Terme ilçesinde bir şüpheli şahsın berber dükkanında yapılan aramalarda toplam 70 litre sahte içki ve 10 litre etil alkol ele geçirildi.

Samsun'un Kavak ilçesinde düzenlenen operasyonda ise sahte içki satışı yaptığından şüphe duyulan bir kişinin iş yeri ile aracında arama yapıldı.  Yapılan arama sonucunda 47 litre sahte alkol, 26 litre etil alkol, alkol yapımında kullanılan 2 litreden fazla gıda aroması ele geçirildi.  Operasyonlar sonucu 6 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.