Devreye Girdiler! Samsun'da O Kütüphane Açıldı İYİ Parti Yakakent İlçe Başkanı Hamza Yakupoğlu, ilçedeki kütüphanenin kapatılmasına gelen tepkilerin ardından devreye Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı ile Kaymakam Abdüssamed Kılıç girdiğini söyledi

İYİ Parti Yakakent İlçe Başkanı Hamza Yakupoğlu, ilçedeki kütüphanenin, iddiaya göre ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kapatılmasına gelen tepkilerin ardından Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı ile Kaymakam Abdüssamed Kılıç devreye girdiğini açıkladı.

YAKUPOĞLU'NDAN TEŞEKKÜR Vali Dağlı ile Kaymakam Kılıç'a teşekkür ederek açıklamalarda bulunan İYİ Parti Yakakent İlçe Başkanı Hamza Yakupoğlu, "Yakakent'teki kütüphanenin İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çiçek tarafından öğrencilerimize kapatılması olayının ardından olaya hassasiyetle yaklaşan ve Milli Eğitim Müdürü'nün ördüğü duvarı kıran, Samsun Valimize, ilçe kaymakamımıza teşekkür ediyoruz. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin ve onları bu hayata hazırlamaya çalışan öğretmenlerimizin her daim yanındayız. Bizler her zaman her yerde haksızlığın karşısında duran hz. Ömer'in adaletini kendimize yol edinmiş insanlarız ,herkes oturduğu makamda bu milletin vergileriyle oturuyor, makamı amacı dışında kullananlar hakkında mutlaka işlem yapılacaktır. Bir daha böyle vahim olayların yaşanmaması dileğiyle" ifadelerini kullandı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.