UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde futbol dünyasının merakla beklediği dev mücadelede Real Madrid ile Bayern Münih kozlarını paylaşacak. Kritik karşılaşma öncesi Arda Güler’le ilgili karar da netlik kazandı.

BERNABEU’DA DEV RANDEVU

Real Madrid, bu gece saat 22.00’de Santiago Bernabeu’da Bayern Münih’i ağırlayacak. Avrupa futbolunun iki devi arasında oynanacak mücadele, futbolseverler tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor.

ARDA GÜLER İLK 11’DE

Real Madrid Teknik Direktörü Alvaro Arbeloa’nın, genç yıldız Arda Güler’i karşılaşmaya ilk 11’de başlatacağı öğrenildi. Son haftalardaki performansıyla dikkat çeken milli futbolcunun, takımın önemli parçalarından biri haline geldiği ifade ediliyor.

Beşiktaş’ta Jorge Jesus iddiası
Beşiktaş’ta Jorge Jesus iddiası
İçeriği Görüntüle

MUHTEMEL 11’LER NETLEŞTİ

Karşılaşma öncesinde iki takımın sahaya çıkması beklenen kadroları da belli oldu.

Real Madrid’in; Lunin, Trent, Rüdiger, Huijsen, Fran García, Tchouameni, Pitarch, Valverde, Arda Güler, Mbappé ve Vinicius ile sahada olması bekleniyor.

Bayern Münih’in ise Neuer, Laimer, Upamecano, Tah, Stanisic, Kimmich, Pavlovic, Olise, Gnabry, Luis Díaz ve Kane ile mücadele edeceği öngörülüyor.

Kaynak: HABERLER