DEVA'dan SMG'ye Ziyaret DEVA Partisi Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Dönertaş ile Genel Başkan Yardımcısı Nazlı Seda Vural Samsun Medya Grubu'nu ziyaret ederek Yayın Kurulu Başkanı Necdet Uzun ile görüştü

Samsun'a gelen DEVA Partisi Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Dönertaş ve Genel Başkan Yardımcısı Nazlı Seda Vural; İl Başkanı Kebire Birer Türk, il ve ilçe yönetimi ile birlikte Samsun Medya Grubu'nu ziyaret etti.

UZUN İLE GÖRÜŞTÜLER 1. Samsun Teşkilat İçi Eğitim Programı için Samsun'a gelen ve bir dizi ziyaretlerde bulunan DEVA Partisi teşkilatı, Samsun Medya Grubu'nun İlkadım İlçesi'ndeki çalışma kompleksinde Yayın Kurulu Başkanı Necdet Uzun ile görüştü.

'HALKIN NABZINI TUTUYORUZ' İl il gezdiklerini ve halkın ekonomiye ilişkin nabzını tuttuklarını belirten Dönertaş, Samsun'da da vatandaşların ekonomik sorunlarla karşı karşıya olduklarını ve halkın önüne seçim sandığının konulması gerektiğini dile getirdi.

DÖNERTAŞ'TAN ÖVGÜLER Ayrıca Samsun Gazetesi'ni inceleyerek övgülerde bulunan Dönertaş, Necdet Uzun ve ekibine de başarılarının devamını diledi. Uzun da, DEVA Partisi heyetinin gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı teşekkür etti.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN