Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde meydana gelen olayda, dereyi ATV ile geçmeye çalışan anne ve oğlu yaşamını yitirdi.

BAYRAM ZİYARETİ İÇİN YOLA ÇIKTILAR

Edinilen bilgilere göre Emine Yeni ile oğlu Mustafa Yeni, bayram ziyareti gerçekleştirmek amacıyla Beylik Mahallesi’nden ATV ile yola çıktı. Anne ve oğul, Şevketiye Mahallesi yakınlarında bulunan dereyi geçmek istedikleri sırada kuvvetli akıntıya kapıldı.

Akıntının etkisiyle sürüklenen anne ve oğul gözden kayboldu.

EKİPLER SEFERBER OLDU

Yakınlarının uzun süre kendilerine ulaşamaması üzerine durum yetkililere bildirildi. İhbarın ardından bölgeye çok sayıda arama kurtarma ekibi sevk edildi.

Ekipler tarafından dere ve çevresinde geniş çaplı çalışma başlatıldı.

CANSIZ BEDENLERİNE ULAŞILDI

Yapılan arama çalışmaları sonucunda Mustafa Yeni ve annesi Emine Yeni’nin cansız bedenleri bulundu.

Yaşanan olay bölgede üzüntüye neden olurken, anne ve oğlunun cenazeleri gerekli incelemelerin ardından morga kaldırıldı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olayın ardından ilgili ekipler tarafından inceleme başlatılırken, dere yatağında meydana gelen facianın detaylarının araştırıldığı öğrenildi.

Ankara’da kurban kesim görüntüleri tepki çekti
Ankara’da kurban kesim görüntüleri tepki çekti
İçeriği Görüntüle

Kaynak: İHA