• Samsunspor, Cumhuriyet Bayramı kutlaması için Onur Anıtı’na çelenk sundu.
  • Samsunspor Kulübü yetkilileri, tören programı ve katılımcılar hakkında bilgi verdi.
  • Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları anısına saygı duruşu gerçekleştirildi.
  • Törenin sonunda toplu fotoğraf çekimi yapılarak program tamamlandı.
  • Vatandaşa etkisi: Samsun’da bayram coşkusu ve anma etkinliği halkla paylaşıldı.
  • Detaylar Samsun Gazetesi’nde; resmi açıklama kulüp yetkililerinden geldi.

SAMSUNSPOR'DAN 29 EKİM KUTLAMASI

Samsunspor Kulübü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen kutlama töreni kapsamında Onur Anıtı’na çelenk sundu.

Samsunspor, Onur Anıtı’na çelenk sundu

ONUR ANITI'NA ÇELENK SUNULDU

Gerçekleşen törende, Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları anısına saygı duruşunda bulunuldu. Çelenk sunumunun ardından tören, toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

Samsunspor, Onur Anıtı’na çelenk sundu

Törene; Başkan Vekili Veysel Bilen, Başkan Yardımcıları Fazlıhan Carus ve Serkan Kaya, Sosyal Projeler Sorumlusu Giray Şen, Reklam ve Pazarlama Sorumlusu Volkan Erdil, Yapı İşleri ve Genel Projeler Sorumlusu Hakan Murat Erkan, Yönetim Kurulu Üyeleri Elif Eser Acarel, Cemil Şahin ve Esat Kasap, Kulüp Müdürü Metin Koçer, İdari İşler Sorumlusu Harun Algan, Sınav Koleji Samsunspor Voleybol Başantrenörü Mehmet Yıldırım, sporcular ve kulüp üyeleri katıldı.

Galatasaray maçını yönetecek: İşte hakem Mehmet Türkmen'in Samsunspor karnesi
Galatasaray maçını yönetecek: İşte hakem Mehmet Türkmen'in Samsunspor karnesi
İçeriği Görüntüle

Samsunspor'dan Cumhuriyet Bayramı kutlaması

Samsunspor'un yıldızları yurt dışında da gündemde!

DAHA FAZLA SAMSUNSPOR HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak: HABER MERKEZİ