AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, aday belirleme çalışmalarında teşkilatların değerlendirmelerine verdiği önemin ortaya koyduğu motivasyon sayesinde, partisinin yeniden tarih yazacağını söyledi.

ÇALIŞMALARA KATILDILAR

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen aday belirleme süreç toplantılarında, Samsun il ve ilçe başkanlarının yanı sıra gençlik kolları ve kadın kolları başkanlarının aday değerlendirme çalışmalarına bizzat katılmaları, teşkilatlarda moral motivasyonu yükseltti.

YANSIMALAR GÖRÜLÜYOR

AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın milletvekillerinin yanı sıra teşkilatların da aday belirleme sürecinde değerlendirmelere dahil edilerek, sağlıklı bir karar verme süreci içindeki tavrının bütün Türkiye'de olduğu gibi Samsun'da da ortaya koyduğu heyecan dalgasıyla oluşan motivasyonun yansımalarını görmeye başladıklarını belirtti.

DİKKATE ALINMAMALI

Bakanlık devreye girdi! Samsun'da kirada oturanlara 3.750 TL verilecek Bakanlık devreye girdi! Samsun'da kirada oturanlara 3.750 TL verilecek

Mehmet Köse, Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarının önümüzdeki süreçte açıklanacağını belirterek, kamuoyunda isimlendirmelerle gerçekleştirilmeye çalışılan tezviratların dikkate alınmamasını da istedi.

Elvan İlhan 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.