"HAYDİ MAÇA" KAMPANYASI BÜYÜYOR

Samsun Medya Grubu, Yılport Samsunspor'un çağrısını taraftarlar, siyasiler ve vatandaşlarla paylaşarak, bir kampanya başlattı.

MURZİOĞLU "AİLE ORTAMI"

Kampanyaya katılan Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkan Salih Zeki Murzioğlu, "TSO "Samsun Medya Grubu'nun başlattığı 'Haydi Maça' sloganını sonuna kadar bizde destekliyoruz. Beraber haydi hep beraber maça diyorum. Başta Eyüpspor maçını desteklememiz lazım. Ondan sonra her maça hep beraber bir aile ortamı içerisinde gidip destekleyip, o özlemle beklediğimiz Samsunsporu layık olduğu Süper Lig'de görmek amacımız" dedi. 

HACI EYÜP GÜLER "ESNAF KAZANIR "

SESOB Başkanı Hacı Eyüp Güler ise şunları söyledi: "O sene bu sene diyoruz. Bizim özlemle beklediğimiz Samsun'umuza yakışır, futbol hayatında da Samsun’un önemli yeri olmuştur. Beklediğimiz sene bu sene diyoruz. Bizler, takım, başkanımız inandı. Şampiyonluğun seyircisiz olma şansı hiçbir zaman yoktur. Onun için bu taşında yerine oturması lazım. Eyüpspor maçından başlayarak bütün seyircimizi stadyuma davet ediyoruz. Hep beraber tüm Samsun esnaf ve sanatkarlarından da maça gelmelerini istiyoruz. Çünkü Samsunspor şampiyon olursa Samsundaki esnafımızda kazanacaktır" 

Esra VURAL - Umut Can EREN