Yılport Samsunspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, yeni sezon öncesi Samsunspor'u temsil eden bütün taraftar gruplarına, 'birleşin' çağrısında bulundu 

SAMSUN CEHENNEMİ EFSANE OLUR
Samsunspor'un bu sezonki en büyük rakibinin taraftar olduğunu belirten Yılport Samsunspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, "Yükseliş Sezonu'nda en büyük rakibimizin, 19 Mayıs Stadı'ndaki seyirci grupları olduğunu söyleyebiliriz. Bu 'bölünmüş' taraftar topluluğu, 'tek yürek ve tek ses' bir taraftar grubu haline getirilirse, yeniden 'Samsun Cehennemi' efsane olur" diye konuştu.

DEĞERLERİMİZ, HER ŞEYDEN ÜSTÜN
Samsunspor değerlerinin galibiyetten de kupa kazanmaktan da üstün olduğunu ifade eden Yıldırım, "Samsunspor, maç kazansın, şampiyon olsun, kupa kaldırsın, diye tutulmaz. Samsunsporluluk, armasındaki Ulu Önder Atatürk ve onun ilkelerini benimsemiş bir şehrin, yarattığı değerlerin en değerlisinin ruhunu, sonsuza dek yurtta ve cihanda hissetirmektir. Ne Mutlu Samsunsporluyum diyene" dedi.

KİMSE ARAMIZI BOZAMAYACAK
Yıldırım, Samsunspor'un yaşadığı değişim sürecinde Başkan İsmail Uyanık ile olan dostluklarının bozulmasına izin vermeyeceğini belirterek, "İsmail Başkan ile aramızı bozmak isteyenler çok. Ama başaramayacaklar. İsmail Başkan ile bu yola beraber çıktık. Kazananlar doğrunun yanında olanlardır. Bizden yanlış olması imkansız. Bizim yaptığımız, karşılıksız bir sosyal sorumluluk projesi ve gönül işidir" dedi.

Mustafa TOGUR