Tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirten Teknik Sorumlu İmdat Musa Yıldırır, "Atakum Belediyespor'u bu sezon herkesin keyif alacağı bir futbolla TFF 3. Lig'e taşıyacağız" dedi

ALTYAPIDA FARK YARATACAK

Samsun amatörün başarılı ekiplerinden Atakum Belediyespor'da Teknik Sorumlu İmdat Musa Yıldırır ve Altyapı Koordinatörü Bülent Çelik, Samsun Canlı Haber TV mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu. Altyapı Koordinatörü Bülent Çelik, "Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda hedefimiz yenilenen teknik kadromuzla bütün kategorilerde şampiyonluk. Şampiyonlukların yanında A Takımımıza oyuncu yetiştirmek de amaçlarımız arasında. İnşallah bu sezon hep birlikte bomba gibi bir sezon geçireceğiz" diye konuştu.

İZLEYENLER KEYİF ALACAK

TFF 3. Lig hayallerine er ya da geç ulaşacaklarını belirten A Takım Teknik Sorumlusu İmdat Musa Yıldırır, "Çok güçlü bir alt yapısı olması Atakum Belediyespor'a imza atmamdaki en büyük etken oldu. Gelir gelmez altyapımızdaki değerli oyuncuları kadromuza kattık. Transfer çalışmalarımız sürüyor. 2 golcü oyuncu daha kadromuza katarsak takımımız tamam olacak. Genç ve dinamik bir ekip kurduk. Atakum Belediyespor'u bu sezon herkesin keyif alacağı bir futbolla TFF 3. Lig'e taşıyacağız. İş inşalarından spora destek bekliyoruz" dedi. 

Mustafa CİVELEK