AK Parti'den CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Twitter'da ortaya attığı iddialara ilişkin peş peşe sert tepkiler geldi. Karaaslan da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla, Kılıçdaroğlu'nun iftira attığını dile getirdi.

TEPKİLER DİNMİYOR

Kılıçdaroğlu'nun, sosyal medya hesabından "Onlar kaçacak yer ararken, bizim başka memleketimiz yok. Biz bir yere gitmiyoruz, bu devleti birlikte ayağa kaldıracağız" mesajıyla yayımladığı videoya tepkiler dinmiyor. Karaaslan da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek, "'Kaçış planı' deyince aklımıza gelen tek siyasetçi Kılıçdaroğlu! 15 Temmuz akşamı tankların arasından kaçarak Belediye Başkanının evine nasıl sığındığını çok iyi bildiğimiz Genel Başkan, Cumhurbaşkanımız ve ailesi hakkında yine bir iftira kampanyasına başvurmuş" dedi.

'YALANI SAVUNUYOR'

Karaaslan yaptığı açıklamaya şu şekilde devam etti:

"Siyaset deyince tek bildiği 'iftira atmak'. Muhalefet yapmaktan tek anladığı ise 'yalanı savunmak'. Eline verilen metni okumaktan, Fetö’nün kulağına fısıldadığı şeyleri söylemekten ibaret bir siyasetçi olarak gündem olduğuyla değil, gündemi meşgul ettiğiyle kalacak."

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.