Samsun'da bir süre önce yeniden trafiğe açılan ve parkomat cihazlarının konulduğu İstiklal (Çiftlik ) Caddesi'nde ücretlere zam yapıldığı iddialarıyla ilgili,  Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Biz zam değil düzenleme yapıyoruz" dedi.
 
24 SAAT KALIYOR 
Çiftlik otoparkında zam yapılmayacağını fakat fiyatta bir düzenlemeye gidileceğini ifade eden Demir,"Biz zam değil düzenleme yapıyoruz. İnsanlar otopark fiyatı olmayıp düzenleme yapmadığınızda insanlar araçlarını park ediyor 24 saat orada kalıyor. Bunun önüne geçmek için bir düzenleme yapıyoruz. Bunun içerisinde fiyat düzenlemesi de var"diye konuştu. 

AMAÇ SORUNU GİDERMEK
Çiftliğin araç trafiğine açılmasıyla eski dokusuna kavuşmaya başladığını belirten Demir, Bizim Çiftlik Caddesi'ni yapmakta ki amacımız hem trafik akışı rahatlasın hem de insanlar kolayca alışverişlerini yapsınlar istedik.Şu an Çiftlikte araç konusunda bir rahatlama oldu. Cadde eski dokusuna kavuşmaya başladı. Bu sefer mecvut haliyle insanlar arabalarını bırakıyor, iki üç gün arabaları orada kalıyor. Bunun önüne geçmek için düzenleme yaptık.  Bizim derdimiz zam yapmak değil. Orada ki gün boyu sorumsuzca parklamayı kaldırmak için düzenleme yaptık." dedi. 

Esra VURAL, Emre ÖNCEL