CHP Genel Merkezi’nin “Saha Çözüm Projesi” kapsamında oluşturulan 'Samsun Saha Çözüm Ekibi', Saathane Meydanı’nda yapılan açıklamanın ardından çalışmalarına başladı. Kadınlara seslenen CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, "Çok bunaldınız, tencerenizde aş yerine dert kaynatıyorsunuz. Ama az sabır. 15 Mayıs'ta Samsun ve Türkiye başka bir sabaha uyanacak" dedi.

GÜVENCE ÇEMBERİNE ALINACAK

Başkan Türkel Saathane Meydanı'nda ‘Samsun Saha Çözüm Ekibi' ile birlikte yaptığı açıklamada, "13. Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun yıllardır mücadelesini verdiği bir proje var. Bu proje yoksulluğa, yoksunluğa, çaresizliğe son verecek Aile Destekleri Sigorta projesidir. Bu projeyle amaçlanan, kadınları, çocukları ve aileleri güvence çemberine almaktır. Ekibimiz, 13. Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamlarıyla birlikte, Aile Destekleri Sigortası Projesi kapsamında hiçbir çocuğun yatağa aç girmeyeceği, kadınlarımızın toplumda mahcup olmayacağı, küçük düşmeyeceği bir Türkiye‘yi hep birlikte anlatacaklar" diye konuştu.

KADINLARA TEŞEKKÜR

Sahada görev alan kadınlara teşekkür eden Türkel sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Sahada görev alan kadınlarımıza, halkın iktidarına yaklaştığımız bu günlerde verecekleri emeklerden ve desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca Samsunlu hemşehrilerimize, kadınlarımıza, buradan sesleniyoruz. Rahat olun çok bunaldınız, daraldınız, tencerenizde aş yerine dert kaynatıyorsunuz. Çocuklarınıza harçlık veremiyorsunuz. Kocalarınız size, siz de evlatlarınıza mahcup oluyorsunuz ama az sabır. 15 Mayıs'ta Samsun ve Türkiye başka bir sabaha uyanacak."

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.