BURHAN BAYRAKDAR ADAY GÖSTERİLDİ 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel başkanlığında toplanan CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Parti Meclisi (PM) Samsun'un 6 ilçesinde aday gösterilen isimleri belirledi. Açıklamanın ardından öne çıkan isimlerden biri de eski Yakakent Belediye Başkanı Burhan Bayrakdar oldu. 

MEMNUNİYETLE KARŞILANDI 

Yakakent'te doğup büyüyen CHP Yakakent Belediye Başkan adayı Burhan Bayrakdar'ın adaylığı partililer ve vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

BEĞENİ KAZANMIŞTI 

2009-2014 yılları arasında Yakakent Belediye Başkanlığı yapmış olan Bayrakdar'ın ilçede uyguladığı yenilikçi çalışmalar beğeni kazanmıştı. 

BURHAN BAYRAKDAR KİMDİR? 

1956 yılında Yakakent’te doğdu.

İlk ve ortaokulu Yakakent’te, lise öğrenimini Alaçam’da tamamladı. Daha sonra 19 Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler ve Tarih Lisans bölümünü bitirdikten sonra Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Eğitim Yönetimi ve Planlaması bölümünden mezun oldu. K.T.Ü. İşletme Bölümünde eğitim aldı. Çeşitli okullarda Tarih Öğretmenliği, Müdür Yardımcılığı, Okul Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevlerinde bulundu. 19 Mayıs Üniversitesi Tarih Yüksek Lisans öğrencilerine rehber öğretmenlik yaptı. Samsun 19 Mayıs Lisesinde Tarih Öğretmeni iken istifa ederek 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde CHP’den aday oldu ve Yakakent Belediye Başkanı seçildi.

Samsun'da şehitler anıldı: EMŞAV'dan 244'üncü program Samsun'da şehitler anıldı: EMŞAV'dan 244'üncü program

Spora da önem veren Burhan Bayrakdar, yüzme alanında antrenörlük ve hakemlik belgesine sahip olup, biri kız biri erkek olmak üzere 2 çocuk babasıdır.

NEJLA KAYA 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.