CHP Samsun İl Teşkilatı, 17 ilçede eş zamanlı olarak başlattığı ‘80 Günde Devr-i Alem’ projesi kapsamında 407 bin 650 hanenin kapısını çalarak, vatandaşın sorun, talep ve önerilerini dinleyecek, projelerini anlatacak.

KAPILARI ÇALINACAK

CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, Atakum İlçe Başkanlığı'nda gerçekleştirdiği basın açıklamasında, "CHP İstanbul İl Başkanımız Canan Kaftancıoğlu'nun önderliğinde başlayan "80 Günde Devr-i Alem" projesinin Türkiye'deki ikinci aşamasını Samsun'da 17 ilçemiz de dahil olmak üzere eşzamanlı olarak başlatıyoruz.Samsun genelinde 407 bin 650 hanenin, 203 bin hanesi için oluşturduğumuz gönüllü gruplarımızla, CHP olarak birlikte kapılarını çalacağız. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun selamlarını ileteceğiz. Bu zor günlerde yanınızdayız, halinizi hatrınızı sormaya geldik diyeceğiz. Yoksulluğu bitirecek 'Aile Destek Sigortası' projemizi anlatacağız. İkinci aşamada da diğer 203 bin haneye, kapı kapı dolaşarak halini hatrını soracağız" dedi. 

İKTİDARI ELEŞTİRDİ

Konuşmasında iktidara da eleştirilerde bulunan Türkel şunları söyledi: " Ülkeyi yönettiğini iddia edenler, bu ülkeyi yoksullaştırdı, uçurumun kenarına getirdi. Hukuku, adaleti, özgürlükleri, bu ülkenin ekonomisini bitirdi. CHP olarak hiçbir çocuğun yatağına aç girmeyeceği, babaların çocuklarına mahçup olmayacağı, annelerin ne pişireceğim kaygısı duymayacağı bir Türkiye hayaliyle siyaset yapmaya devam ediyoruz."


 
KATKI İSTEDİ

CHP Atakum İlçe Başkanı Turgay Özçelik de yaptığı açıklamada, "Bu çalışmamızı tüm yol arkadaşlarımızla beraber, Türkiye'nin kötü gidişini durdurmak yeni bir yönetim ve hükümet kurmak Türkiye'yi refaha çıkarmak için çalışmalarımızı başlatacağız.  Hepinizin emeğinize, katkısına ihtiyacımız var. Hep beraber bu kötü gidişi durduracağız. "

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.