CHP Parti Meclisi Üyesi ve Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, Samsun’da ziyaret ettiği muhtarlıktaki icra tebligatlarını göstererek, “Esnafı, sanatkarı, emeklisi, çalışanı, öğrencisi herkes icralık olmuş durumda” diye konuştu.

Muhtarlıklara teslim edilen tebligatlara her gün yenileri eklendiğini, muhtarların icra evraklarıyla dolup taşan masalarında çalışmakta dahi zorlandıklarını, tebligatları ilgili kişilere ulaştırmaktan yorulduklarını ifade eden Hancıoğlu konuya ilişkin şunları dile getirdi:

“Yoksulluğu inkar edenler, ekonomideki büyük buhranı inkâr edenler; gelsinler muhtarlıklara, milletimizin nasıl bir borç ve haciz batağına saplandığını kendi gözleriyle görsünler. Bazı mahallelerde, icralık olan yurttaşlarımızın sayısı mahalle nüfusunun yüzde 30’unu aşmış durumda. Ülke genelinde ise icra dairelerinde derdest bulunan dosya sayısı 23 milyonun üzerinde. Bu büyük yıkımın tek sorumlusu ise bu iktidar ve uyguladığı ekonomi politikalarıdır. Bu yıkım sürecini sonlandırmak için ise milletçe önümüzde çok büyük bir fırsat var. Çok yakında ülkemizi bu sorumsuz iktidardan, milletimizi ise borç ve haciz batağından kurtaracağız.”

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.